pictpict homeo namaračunovodstvo pictsavjetovanjeposlovne usluge pictnovostikontaktpict

pict
pict
pict
pict
pict
pict

O NAMA

VLAHOV raèunovodstveni ured posluje od 1995. godine. Osnovu tvrtke èine ljudi sa posebnim znanjima i vještinama, koji se konstantno obrazuju i usavršavaju, kako bi u svakom trenutku mogli ponuditi najbolju moguæu knjigovodstvenu uslugu, prilagoðenu individualnim potrebama svakog pojedinog klijenta.

Uspješno pružamo usluge raèunovodstva malim i srednjim poduzetnicima, ustanovama, zadrugama, obrtnicima, slobodnim zanimanjima, udrugama, graðanima koji vode poslovne knjige i proraèunskim organizacijama.

Raèunovodstvene i ostale usluge obavljamo timski, u našem poslovnom prostoru, te u poslovnim prostorijama klijenata (ovisno o potrebama i zahtjevima klijenata).

Osim pružanja cjelovitih raèunovodstvenih usluga, klijentima koji imaju organizirano vlastito raèunovodstvo, obavljamo nadzor izvršenih poslova, savjetujemo o naèinu knjigovodstvenog evidentiranja poslovnih dogaðaja te izraðujemo financijska izvješæa.

Nudimo i izradu financijskih izvještaja prilagoðenih potrebama klijenta, savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama te komunikaciju na hrvatskom i engleskom jeziku u govoru i pismu.

Pouzdani smo, etièni, kreativni i diskretni.

Bez obveze zatražite ponudu ili termin na naš e-mail: info@vlahov.com.

Copyright 2015. VLAHOV raèunovodstvo, 22000 Šibenik, Velimira Škorpika 6, +385 22 500 500, info@vlahov.com
pict